Šiandien paskelbta: 552Viso skelbimų: 3803Šiandien yra gegužės 10 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas ŠilutėsSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook Prisijungti su Google+
Atgal
865359496Skambinti
PradžiaĮvairūsReikia pagalbos

Prašom paramos

Paskelbta 2024 Kovo 28d., 14:52

Prašom paramos

2024 Kovo 28d., 14:52
Sveiki reike paramos ,Aksana pamilo 20-imt metų jaunesnį sūnaus draugą: po septynerių metų šeimą užklupo netikėta bėda
Gyvenimas20 vasario, 20241431 Peržiūrėjo
Laidoje „TV Pagalba“ – neįtikėtina meilės ir skaudaus likimo istorija. Kai Aksana susipažino su savo būsimu vyru, jam buvo vos dvidešimt, o jai – 40-imt. Šiandien jaunas vyras nesulaiko ašarų – jo mylimoji sunkiai serga. Jai diagnozavo 4 stadijos krūties vėžį.Aksana atskleidė, kad su savo būsimu vyru susipažino per sūnų. Dvidešimties metų skirtumas jiems nebuvo kliūtimi ir jie kartu pragyveno jau septynerius metus.

Vaiko susilaukė užsienyje, ilgą laiką buvo benamė
Moters vaikystė ir jaunystė buvo siaubinga. Dar nepilnametė ji pabėgo nuo smurtaujančių tėvų ir 5 metus pragyveno gatvėje.

Aksana sūnaus susilaukė gyvendama užsienyje, o kad pastojo sužinojo vieną dieną grįžusi į gimtinę. Tačiau grįžti į užsienį ji nebenorėjo, nes jos sugyventinis nuolat prieš ją smurtavo.Grįžau į gimtinę ir supratau, kad man nėra mėnesinių. Negrįžau, jam nieko nesakiau ir jis net nieko nežino apie vaiko egzistavimą“, – sakė nuo smurtaujančio vyro prieš maždaug 20-imt metų pabėgusi Aksana.

Vėliau moteris savo sūnų prarado, jai buvo apribotos motinystės teisės.

Vėl savo sūnų ji pamatė, kai šiam suėjo 16 metų.Paskambino globėja ir pasakė, ar noriu aplankyti savo sūnų. Retkarčiais jį lankydavau, nebuvo taip, kad visai nematydavau. Paskutinį kartą jį mačiau šešerių, bet jį išsivežė į Angliją, kur jis ir užaugo“, – tikino ji.Pamilo sūnaus draugą
Vėliau atkūrusi santykius su sūnumi ir gyvendama jau gimtinėje Aksana pamilo perpus jaunesnį sūnaus draugą Vaidą. Esą sūnus paprašė jos laikinai priimti savo bičiulį, kuris neturėjo pastogės.

„Aš pati ilgą laiką gyvenau be namų ir žinau, ką tai reiškia. Aš jį priėmiau, pradžioje rūpinausi kaip savo sūnumi, globojau, nes atėjo taip kaip stovi, jis nieko neturėjo“, – sakė šešerius metus santuokoje su Vaidu gyvenanti Aksana.Moteris atskleidė, kad sūnus dėl tokių santykių pyko tik pradžioje, bet vėliau su tuo susitaikė.

Sužinojęs, kad jo mylimoji serga krūties vėžiu, Vaidas tikino esąs palūžęs. Jis labai išgyvena vienintelio jam brangaus ir artimo žmogaus šiame gyvenime ligą, nors ne visada tą jai sugeba parodyti.

„Gal viskas bus gerai ir susitvarkys, vis tiek reikia tikėti“, – „TV pagalbos“ studijoje kalbėdamas apie mylimosios situaciją ašarą braukė jis,ačiu iš abksto tarem nuoaširdžiai.Rodyti visą aprašymą

Kontaktai

Paskelbė
Vaidas
Telefonas
865359496
Vietovė
Šilutė
El. paštas
Siųsti užklausą
Skelbimo statistika
Parodytas: 2006 k.
Peržiūrėtas: 112 k.

Komentarai

Komentarų nėra
Rašyti komentarą
Siųsti užklausą
Siųsti